COSMETIC & FRAGANCE PACKAGING
A ALGLASS vestim el teu producte!

QUÈ FEM

A Alglass vestim els teus productes!

Fabriquem vidre en producció semiautomàtica i distribuïm vidre de producció automàtica. 

Fàbrica de vidre producció semiautomàtica

Oficina tècnica i projectes a mida
 
A la fàbrica de vidre, produïm de forma artesanal els flascons somniats pels nostres clients. Des de miniatures fins a ficticis i en una amplia gama de colors. La experiència de la nostra oficina tècnica permet trobar les solucions més adients als reptes plantejats pels nostres clients, des del desenvolupament tècnic fins a la construcció dels motlles.
Els nostres artesans duen a terme la producció dels envasos, aconseguint una qualitat excel·lent i uns dissenys únics.
Els acabats finals, esmerilats, tallats, polits, fa que podem realitzar el projecte a mida del client, amb la més alta exigència de qualitat.
 
 

Distribuïdors Oficials VERESCENCE

Comercialització de vidre de producció automàtica
 
Som els distribuïdors oficials a Espanya de Verescence, abans SGD La granja, líder mundial en la producció de flascons de vidre per a perfumeria i per cosmètica d’alta qualitat, amb més de 200 referències estàndard.
Verescence  és un proveïdor reconegut a nivell internacional per la seva capacitat innovadora així com la seva experiència de més de 250 anys fabricant vidre.
 
 
 
 

Distribuïdors Oficials APTAR

Comercialització de pulveritzadors i dispensadors 
 
APTAR GROUP que reuneix les principals companyies del món en bombes pulveritzadores i dispensadores per perfumeria i cosmètica.
Oferim una amplia gama de serveis per facilitar el desenvolupament dels seus productes, des de la idea inicial fins la seva fabricació. Contem amb equips internacionals i locals especialistes en disseny, enginyeria, personalització, qualitat i servei.
 
Aptar
 
Conjugant la nostra experiència en el desenvolupament integral de projectes amb els nostres partners, aconseguim oferir la millor packaging solution en cosmètica i perfumeria.